Wat doen wij?

Binnenwerk

Schilderen

Binnen beperken we onze schilder- werkzaamheden niet tot kozijnen en deuren alleen. Ook maken we diverse decoratieve schilderwerken op muren, plafonds en vloeren. Deze werkzaamheden zijn natuurlijk niet voorbehouden aan de horeca, maar kunnen ook bij uw thuis worden verzorgt.

Behangen

Naast schilderwerk verzorgen we ook uw behangwerk. Daarbij kunnen we u muren voorzien van diverse soorten behang, zoals in Engelse stijl, maar ook de Laura Ashley stijl (waarbij rekening wordt gehouden met het patroon dat doorloopt in de kast). Zelfs hebben we wanden voorzien van behang dat lijkt op gras!

Buitenwerk

Onderhoud

Het onderhoud van buitenschilderwerk is van groot belang voor uw woning, kantoor, school of appartement, zowel esthetisch als technisch. Bij ons staat technisch onderhoud of te wel de bescherming van de ondergrond voorop en dan pas het esthetische.

Om de opdrachtgever zoveel mogelijk tegemoet te komen, zullen wij al in de offerteaanvraag kijken naar het totale onderhoud en de tijdsduur. Wij kunnen dan direct verslag uitbrengen aan de opdrachtgever. Er zijn tegenwoordig tal van mogelijkheden om het buitenonderhoud uit te laten voeren.

Afgeschermd onderhoud

Ook in de herfst en de winter kunt u uw woning laten schilderen. Bij lage temperaturen kan de schilder gewoon zijn werk doen, mede dankzij de verfsystemen waar wij tegenwoordig over beschikken. Er zijn verfsystemen die speciaal zijn ontwikkeld om in koudere tijden toe te passen. Lagere temperaturen zorgen normaal gesproken voor een langere droogtijd. Als gevolg daarvan kunnen vochtwaasvorming en matslaan ontstaan. Dankzij de seizoenverlengende materialen kan dit worden voorkomen en kan er vrijwel het gehele koude seizoen worden doorgeschilderd. Natuurlijk zijn er omstandigheden waaronder schilderen niet verstandig is, zoals zware vorst. Ook als het hard regent is schilderen niet aan te bevelen, of dat nu in januari of in juli voorkomt. Maar zelfs dan zijn er mogelijkheden om door te werken. Is er sprake van galerijen, balkons of grote overstekken die voldoende beschutting geven, dan kan er gewoon geschilderd worden. Een extra mogelijkheid om ondanks slechte weeromstandigheden te kunnen schilderen is de woning of flat in te pakken. De te schilderen delen worden dan afgeschermd. Deze technieken om in de herfst en winter door te kunnen schilderen leiden niet tot extra kosten voor u.

Beglazing

(Isolerende) beglazing van uw woonhuis, bedrijfspand, keuken of wat dan ook, u bent bij ons aan het juiste adres.

Isolerende beglazing: Alle nieuwe huizen van tegenwoordig worden voorzien van isolatieglas, omdat één van de maatregelen die genomen kunnen worden om energie uit te sparen het aanbrengen van isolerende beglazing is. Isolatieglas houdt de warmte binnen en de kou buiten, en dat voorkomt condensatie, voornamelijk in combinatie met een ook te leveren ventilatierooster. Eventueel kunt u kiezen voor gehard floatglas of gelaagd glas (inbraakpreventie).

Wij zijn een OnderhoudNL-erkende glaszetter.

Website ontwikkeld door Bas Hopman 2004 - 2023